Spelen bij ons op de KinderTuinBoerderij dat wordt gezellig.

Naast dat je verschillende dieren kan zien, voelen en ruiken kan je ook gezellig spelen bij ons. Misschien spring je straks wel op één van onze grote keien en wordt je gevolgd door een vrolijk jong geitje.

Maar natuurlijk hebben we ook een speeltuin waar de dieren niet mee kunnen spelen. Wij gaan namelijk een natuurlijke speeltuin creëren. Weet je wat dat is? Inderdaad lekker spelen in de natuur met natuurlijke materialen, spelen met water, zand, klimmen op stammen en nog meer. Op de foto's hierboven zie je al een beetje wat wij voor jou gaan maken. Zodra we meer tekeningen en afbeeldingen hebben dan laten we je het zien.

En ondertussen dat jij lekker speelt kunnen je papa, mama, opa, oma of iemand anders die je meeneemt lekker genieten bij ons theehuis. Voor jou is er ook drinken en wat lekkers te krijgen.

Op deze pagina willen we jou steeds meer vertellen over onze KinderTuinBoerderij en we gaan ook nog hulp van je vragen. Er komen natuurlijk dieren, misschien heb jij een leuke naam...zodra we dat soort dingentjes weten of willen vragen gaan we dat op deze pagina zetten. Hou ons dus goed in de gaten!

En heb je nog een leuk idee voor ons, vul dan samen met je ouders/verzorgers ons contactformulier in. Deze vinden jullie onder aan elke pagina op deze website.